U gebruikt een verouderde browser. Ondervindt u problemen bij het openen van deze pagina, vragen wij uw browser te updaten of een andere browser te gebruiken.

Welkom op de website van de Braboclub


De Braboclub verenigt meer dan 250 Antwerpse haventechnici. Via onze talrijke netwerkevenementen, gericht op specifieke onderwerpen binnen hun vakgebied en met gerenommeerde sprekers, ontmoeten onze leden specialisten elkaar frequent. 

Onze leden zijn allen professioneel actief in en rond de haven van Antwerpen. Deze grote groep specialisten, elk op hun terrein, beseft dat onderlinge samenwerking en bundeling van krachten, zoveel meer vermag.

De Braboclub, opgericht in 1983, is uitgegroeid tot een forum waar zowel actuele onderwerpen rond de haven van Antwerpen als onderwerpen uit de economische actualiteit worden toegelicht tijdens een ontspannende lunch. Daarenboven hecht de vereniging veel belang aan een uitstekende relatie en samenwerking met collega’s en zusterverenigingen van Oostende, Gent, Zeebrugge en Rotterdam.

Een club die al meer dan 40 jaar intens actief is, ziet zijn leden echte vrienden worden. Dat weerspiegelt zich o.a. in de oprichting van de Braboclub Senioren : collega's die na hun professionele carrière beslisten om mekaar te blijven ontmoeten.

Dat is het mooiste bewijs van waar de Braboclub en haar leden voor staan: de ambitie om de haven van Antwerpen optimaal te laten functioneren vanuit een wederzijds respect en in een hechte, vertrouwde netwerkomgeving.

Het bestuur van de Braboclub verwelkomt u graag op zijn maandelijkse lunchseminaries.

Op 25.05.2018 is de Europese richtlijn GDPR ivm het beheer en de beveiliging van uw persoonsgegevens in voege gegaan. Lees hier onze aangepaste privacyverklaring.

Graag lid wil worden? Stuur je aanvraag door via de rubriek 'contact'.